Wednesday, March 20, 2013

Les Miserables

Gallapremiere på Les Misérables - med smykkedesigner Mai Manniche / JEWLSCPH
Da jeg forleden var til gallapremiere i Imperial på musicalen og storfilmen "Les Misérables" - blev jeg budt varmt velkommen af altid søde Pari på den røde løber. Da Pari derfor spurgte mig, om jeg havde lyst til at gæsteblogge hos hende, sagde jeg da selvfølgelig JA - og her er så lidt fra mig om gallapremieren på den helt fantastiske film….

Les Misérables er baseret på den franske forfatter Victor Hugos roman -  og en meget gribende, dramatisk og dragende historie om uforløste drømme og tragisk kærlighed.  En historie der kan give de fleste stof til eftertanke… Les Misérables er da også én af de mest berømte musicals i hele verden, og det var derfor et perfekt match, at vores helt egen danske musical-star Stig Rossen introducerede filmen - han har selv i flere omgange været med i teateropsætninger af musicalen.

I filmens hovedroller var Anne Hathaway, Rusell Crowe og Hugh Jackman - og derudover var bla. Sacha Baron Cohen med på skuespillerlisten. Alle skuespillere man ikke er vant til at se optræde i musicals - men de gjorde det virkelig flot og sang smukt. Det var en meget flot film og nogle helt utrolige scener - eneste lille "men" var, at jeg havde lidt svært ved at se Sacha Baron i hans rolle - i min verden er og bli'r han Borat med den liiiidt for stramme gule badedragt;)

Læs mere om filmen her


                                       

Til enhver premiere hører det helt rette look - og jeg ELSKER at dresse mig op, man er vel kvinde;) Til denne gallapremiere var dresscode selskabstøj, så jeg tænkte en smuk lang kjole, pels og de perfekte smykker (But of course…). Jeg bar derfor en meget smuk kjole fra Elsa Adams Handmade i den smukkeste dybrøde blonde, og udover den, bar jeg en smuk minkpels fra Sten Bergstrøm, sko fra Chanel og clutch fra YSL købt hos Kassandra Sko.

Smykkerne - det vigtigste for ethvert outfit - var i rubinernes og diamanternes univers - den smukke rubinrøde farve er perfekt til den dybrøde kjole - og diamanterne understreger det luksuriøse look.

Øreringene er med røde cabochonslebne rubiner og 3.05 carat diamanter (17.899 kr.), armbåndet beklædt med et hav af røde rubiner (44.450 kr.), hjertehalskæden smuk i sin enkelhed med 1.40 carat diamanter (4.450 kr.). De funklende ringe var: precious cluster (79.920 kr.), Black forever (79.920 kr.), Singleline (21.999 kr.) - og så den sidste med tre krydsede ringe (36.999 kr.). De to sidste ringe sat sammen, så det lignede én:)

Makeup + hår stod Sivan Hededam fra Zenz Organic Haircare for - tjek lige den helt fantastiske håropsætning.... WAUW!!

Er du også vild med smykker - så se min funklende smykkekollektion her: JEWLSCPH (link til www.jewlscph.com)Til enhver god film hører selvfølgelig også rigtig godt selskab, så det var dejligt at se et par gode veninder til filmen - her Claire Ross-Brown, Jackie-Lee Navarro og Sivan Hededam (der også havde lagt mit hår og makeup

                                                   

TAK for en super god aften, og gå da så liiiige ind og se "Les Misérables" i biffen fra d. 21 marts - OG husk lommetørklædet;)

No comments:

Post a Comment